• Tetsuo
    #214
    Hogy miért léptek ki a britek, annak több oka volt, de elsősorban azért, mert a UKIP (demagóg) propagandája találkozott sokak igazságérzetével. Főként az idősek szavaztak a kilépésre és a mérleg nyelve valóban az ázsiaiak szavazása volt.
    A britek többsége nem kedveli a külföldi munkásokat, de leginkább a kelet-európaiakat. A hivatalos trend, a fősodratú média is ezt szolgálja ki. Ázsiaiakat nem szabad nyíltan bírálni, ezért is tussoltak el ilyen botrányokat, ugyanitt ezt engedik a hatóságok.

    Az angolok egyáltalán nem voltak okosak a Brexittel kapcsolatban, hiszen jóval előbb kellett volna kilépniük, illetve vétózniuk a lényeges kérdésekben, csupán felülnek a mindenkori propagandáknak. A tömeg ma már csőcselék és egyre rosszabb lesz. Az első kilépőnek annyiból is rossz, hogy példát statuálna vele a EU, nehogy kövess e a többi.
    A gyenge, amúgy sem magyar kormányú és számtalan kettős állampolgárságú képviselővel rendelkező Magyarországot megennék reggelire a jóval patriótább környező országok, Britanniát viszont támogatja Amerika - biztos van ilyen paktum.

    Valójában hosszútávon minden országnak jobb lenne EU nélkül, ezt csak a szabadkőműves, világ-cionista terv egyik lépéseként erőltetik a hazaáruló, kötélérett döntéshozók szerte Európában, no meg ez a nagyvállalatok érdeke, de nem a polgároké, bár pillanatnyi előnyöket élveznek a nagyaobb, gazdagabb országokban, leginkább Németországban.
    Magyarországnak az EU nettó ráfizetés volt már a kezdetekkor. Sokezer milliárd forint áramlik ki évente ennek kapcsán és válik a magyar ingó és ingatlan külföldi tulajdonná.




    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2018.03.11. 11:47:45