• Árnyvadász
    #605
    Nálam játékfüggő mennyit áldozok be érte. A holnap megjelenő B4B, meg elődje a L4D a kedvenc online FPS játékom. Ezzel nekem a napi 5-6 óra is kevés lenne így amíg új a cucc. Később nyilván beáll majd 2-3 órára vagy kevesebbre. De mivel szeretem és élvezem, igényelni fogom a rá szánt időt. A Diablo újra kiadott változata ugyanez. Azt akármikor elő lehet venni, bármit csinálok benne, már fejlődtem, így szinte mindegy mennyit szánok rá, de sajnos kissé marasztaló. Így esélyes egy pár órás etáp.

    MMORPG vagy ami ahhoz hasonló, nálam szóba se jöhet, értelmetlen időpocsékolás szvsz. Far Cry szintén az egyik kedvenc FPS sorozatom, de a nyílt világú játékokkal én végeztem. Jobb szeretem, ha terelve vagyok és a sztori is egységesebb. Persze az sem mindegy ki csinálja azt a nyílt világot, de nálam az Ubisoft sajnos leszerepelt. Unalmasak a játékaik. Mivel egy kaptafa mindegyik.

    Utóbbi időben inkább nyugisabb kártyás, taktika, stratégiai játékokkal szoktam játszani, ha valami egyjátékos dolgot akarok kipróbálni. Általában szeretem a régebbi játékok alapján történő feldolgozásokat, gondolok itt a New Blood játékaira, vagy az iparágban már nevet szerzett tervezőkre, akik valami újjal állnak elő. És nem áll mögöttük nagy kiadó, ami beleszólna a munkájukba. Ezekből elég jó dolgok szoktak kisülni.

    Meg persze van az is, amikor valami a kinézet miatt tetszik meg, de maga a játék nem újdonság. Ilyenből azért sok van. Évente 10 db biztos. Amire szintén időt kell szakítani. robicarlos6 csináld ezt, jól hangzik, de mellette azért utazz meg élvezd ki az életet. Vagy esetleg legyél youtube-os, akkor olyan mintha dolgoznál is mellette. Aztán ki nem szarja le érdekel e bárkit, úgyse ebből fogsz megélni. De ha mégis bejön, akkor meg + zseton. Már ha érzel magadba erre bármilyen késztetést. Ha nem, akkor nem szóltam.


    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2021.10.11. 15:38:50