• Árnyvadász
    Nem beszélve az utakon történő vezetés közbeni állandó konfliktusoktól. Nem mondom, időnként jól esett ez a színtiszta, akciófilmeket megszégyenítő robbanáshalmaz meg lövöldözés örült módon, de inkább fárasztó volt. Itt elvétve akad olyan szitu, hogy vezetés közben kialakuljon egy komolyabb csetepaté, de az esetek többségében, túlnyomó részt csak haladtam a kihalt pusztaságnak beillő táj maradék töredezett aszfaltján. És jó volt ez a nyugi, ide pont ez illik, ezt vártam igazából. Állatokat sem vitték túlzásba, már ami a ragadozókat és ember állat, állat-állat konfliktust illeti. Pont jó az egész, ahogy van.

A szintezéses rendszer is működik és élvezetes akció közben. Még erősebb outpostnál sem volt frusztráló. Most meg már mindegy is, mert minden fegyverem elite kategóriás és hangtompítós. Az expediciós küldetések menekülős része az durva. Főleg hármas szinttől. De ott érthető is. Kemény míg a mentőhelikopter meg nem érkezik. Ezeknél a részeknél, de jószerivel előbb, a társam 100% megfeküdt, nekem is újra kellett kezdenem a küldetést párszor. Sőt a hajósnál már kezdéskor megette a nagyit a cápa. :D