• Árnyvadász
    #336
    Én most tarok 18 óránál és nagyon elégedett vagyok a játékkal. A főküldetések nagyon jók és hosszúak, a kincskeresés megint ötletes és picit talán nehezebb is, mint FC5-ben, az expedíciós küldetések és az outpost újrafoglalása teljesen összhangban van a játék alá rakott új rendszerrel és kellő kihívást ad magasabb szinten. Egy csomó ismerős szereplő és helyszín visszaköszön, emiatt magas a nosztalgiafaktor, és jól áll a világnak ez a színes küllem. Jók az új társak. Horatio meglepően erős és nem mellesleg szuperül mutat. :)

    Ez alatt az idő alatt szinte mindent megcsináltam. Ami azért furcsa, mert a harmadik fejezet elején vagyok és 60%-on áll a sztori mutató. Azt hittem már nem lesz túl sok minden. Térképen zöld pipás minden kis fontosabb loot hely, magát a térképet is bejártam, talán pár kisebb erdei szakasz van amit nem, audiofil és fotó küldik mind megvannak, helyőrségek szintén, csak nem mind maxra. Fejlesztésekből kettő nem maxos, perkek viszont mind megvannak. Bár ahogy láttam van olyan amire végtelenségig lehet pontot adni. Vízalatti levegőtartás és stamina növelés futásnál ilyen. A helyőrségeket is akárhányszor meg lehet csinálni. Én 4-szer csináltam meg az egyiket próbából, de ötödjére is engedte volna.

    FC5 is tetszett, de voltak gyengébb részei, volt olyan tartomány ami nem annyira jött be és az állandó készenlét fárasztó volt. Értem ezalatt, hogy sokszor egy dialógust nem lehetett egy npc-vel meghallgatni, mert jött a szekta, még horgászni is csak valami isten háta mögötti helyen tudtam nyugiban, mert folyton a nyakamba szakadtak. Na itt ilyen ritka, mint a fehér holló. Összességében nekem a New Dawn az újításai, a világa és az átgondoltabb rendszere miatt jobban tetszik. Nem is volt unalmas szakasza és talán nem is lesz. Azt sem bánom, ha rövidebb lesz.
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2019.02.19. 15:31:11