• Árnyvadász
    #327
    Rátettem ma még 3 órát a 27 percre. Nagyon jól sikerült darab lett ez is. FC5 egy kicsit továbbgondolva és nagyon hangulatos és szép is. Bázisfejlesztés, fegyverek-ellenfelek szinteződése, perkek, felfedezés és a helyszínek is jól ki vannak dolgozva. A segítők is tovább lettek gondolva, fejlődni is tudnak, aszerint mennyi ellenfelet ölnek meg. Nekem az külön tetszett, hogy az elején hozzám csapódó csaj aki választható segítő is, első szinten is már kocsival jön a helyszínre. Másodikon meg dinamitokat dobál és van még egy szintje.

    Azt rosszul mondtam, hogy az Ő nemét választottam ki. Nem, a sajátomat, tehát itt is lehetsz nő vagy férfi, akár az AC:O-ben. Játék közben amúgy nem "buzis" a hangulat, ez inkább a képeken tűnt annak. Egyszerűen annyi, hogy a flóra, fauna kicsit élénkebb színvilágú és rengeteg az elburjánzott növényzet.

    Én is azt mondom, hogy akinek FC5 bejött, biztosan ez is befog. Igazából ez még jobb is, átgondoltabb és bővebb. Küldetések is jobban tetszettek eddig itt, amik voltak. Társak intelligensek, azt figyeltem meg, hogy ha én lopakodom, vagyis guggolok, és úgy adok parancsot likvidálásra, akkor a társam csendesen, késsel öli le az ellenfeleket. Kutya pedig végre beugrik a kocsiba az anyós ülésre, motoron az oldalkocsiba. Ez így sokkal jobb, mint amikor ott loholt utánam az előző részben. Megérte megvenni, én ezzel elleszek egy darabig.

    Fontos: Átdolgozták az outpost rendszert is. Itt többször is el lehet foglalni plusz nyersanyagok miatt. Másodjára már lényegesebb nehezebb például és ami a legszembetűnőbb volt a játékban, hogy lényegesen nyugisabb a játékmenete, nincs az mint az előző részben, hogy minden bokorból ellenfél lesett ránk. Szinte mozdulni nem lehetett, állandóan basztattak a szektások.
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2019.02.15. 23:07:43