• Árnyvadász
    #325
    Hajnalban 27 percig játszottam vele.

    Eleje szokásos FC, 10 perces történetvezetéssel. Szinte ugyanolyan formában, mint a korábbi részekben. Aztán egy küldetés fért még bele, némi csatározással és természetjárással. Amit mindjárt az arcomba kaptam és az előzetesek és beszámolók is írtak: Lootolj - Kraftolj az alappillér a játékban.

    Tehát gyűjts be mindenféle dolgot, majd ebből gyárts. Egyelőre ezt egy munkapadnál tudtam kamatoztatni egy fegyver képében. Körfűrészlövő melynek lövedéke visszapattan és tovább sebez. Az ellenfelek feje felett van életerőcsík és bár picike számmal, de szintjelzés is. Ez a házilag barkácsolt fegyver 200 sebzést adott és mindenkit leszedett egy lövésre, ha mandinerezve is kijött a lépés, akkor többet is.

    Hope megyét nem láttam még és térképem, képességeim sincsenek, de közel fél órától nem lehet sokat várni. Viszont egy dolog bizonyos: Kinézetre épphogy megfelelő a cucc. Elhaladt a kor mellette és vannak jobban kinéző részei, de ha ez tényleg DX9-es motor, legalábbis leírásban az van, akkor ebből nem lehet többet kihozni. Ráadásul a grafikával is lehet sakkozni, mert a bázisoknál, csatározások idején picit be be esik a frém, ami zavart harc közben. Beépített bench szerint 45 min, 58 átlag és 60-61 maxon volt a számláló, igaz v-sync on mellett. (Minden maxon - GTX 1070 mellett, 2560*1080-ban.)

    Azt a minimumot kell feljebb vinnem és akkor jó leszek. Valószínű AA, árnyékok, volumetrikus köd és a táj részletességének egyel lejjebb vételével ez kihozható fix 60-ra. Majd ma sakkozok vele.

    Esetleg az fontos lehet, hogy a játék elején lehet választani féri és női karakter közt, de nem magunkat választjuk meg, mint AC:O esetében, hanem egy olyan embert aki segít minket és a történetben fontos szerepe lehet. Nem választható segítőként értem, inkább egy NPC akinek dolgozunk majd a későbbiekben. Kis extra, semmi több.

    Az új Nvidia driver-ben van FC: New Dawn támogatás, optimalizálás viszont még egyelőre nincs. Én felraktam. Hátha számít valamit.
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2019.02.15. 09:18:05