• Árnyvadász
    Pumához ma benézek. Meg a rakétás faszihoz, aki minden részben szerepel. :D (Hurk talán, de lehet itt nem így hívják.)

Nekem most van három alap kísérőm, akik közül egy lehet aktív. Van vadász aki ha nincs harc növényeket gyűjtöget, egy katona csaj, meg talán egy sima civil a harmadik. A speciálisak közül kettő van eddig: tüzes íjász csaj, meg a kutyus. Sajnos a leadership-em alap, és csak egy választható társat tudok vinni (erre majd gyúrni kell). Egyszer volt olyan csak, hogy az íjász csajnak "The Cook" küldetését csináltam és ott hárman voltunk a feladatra. Elég hasznosak a perkek, nehéz eldönteni melyikre költsem a pontokat, de előbb utóbb meg kell lépnem a csapat létrehozását, mert ahogy olvastam a többi FC5 fórumban, egy idő után egyre komolyabban kezdenek vadászni rám és egyedül nem fogok boldogulni. Vagy csak nehezen.

Alapból én is a lopakodósabb játékmenet híve vagyok, de a Primal után most másra vágyom, itt végre vannak dögivel lőfegyverek és többnyire azokat használom. LMG és Shotgun oly jó tud lenni. Ápol és eltakar(ít). :)