• Sequoyah
    #1
    "A felhasználók a hitelességük alapján értékelhetik az egyes hírforrásokat"
    A felhasznalok nem a hitelesseguk alapjan fogjak ertekelni az egyes hirforrasokat, ahogy eddig sem az alapjan lajkoltak oket.
    A felhasznalok a "hiteles" gombra fognak kattintani a letezo legnagyobb baromsagok eseten is, amennyiben a sajat, minden alapot nelkulozo velemenyukkel egyezik. Szoval egy kicsit szkeptikus vagyok.

    Amert megis jo lehet a kovetkezo. A lajkok inkabb a buborekoknak kedveztek. Eddig eleg volt ha par ember lajkolta, de ha az a par ember a sajat szemelyes ismerosi korom jelentos reszet kepezte, akkor a Facebook ugy talalta nekem, mint valami globalis igazsag. Es ez egy onmegerosito spiralt kepezett az ismerosi koromben. Ha a fenti modszer inkabb globalis, akkor lehet hogy az nem fog kiderulni hogy akkor tenyleg hiteles-e, vagy nem. De az latszani fog, hogy egy erosen vitatott temarol van szo. Ha valaminek 50millio likeja van, az ma ugy tunik fel, mint valami osztarsadalmi egyetertes. Mert nem latszik a masik 50 millio dislike. A fentivel viszont minketto latszodni fog a hirek eseten, ami legalabbis gondolatebresztonek jo lesz.

    A legelvakultabb idiotaknak persze tokmind1, ok mindent es mindenkit elutasitanak ami ellentmond a hituknek, tokmindegy hogy a facebook mit mond.