Post Scriptum - The Bloody Seventh
 • s1lkforrent
  #91
  UE4-el konkrétan mindenki szív mint a torkos borz

  ARK, PUBG, Conan Exiles mind szoptak vele mikor az átlag játékénál nagyobb térképet és sok játékost kellett volna megmozgatni egyszerre. Offworld vezére nyilatkozta nemrég, hogy nagyon retardált mobil-VR irányba próbálták tolni az Unreal motort és alap dolgok nem voltak kész, mikor a Fortnite hirtelen sikeres lett és össze kellet kapni magukat. Azóta többet fejlődött a motor mint azelőtt összesen.

  De ha már balfaszság épp a periscope is kitett magáért, szóval csúsztak szépen, ez rendben is van, de ők tökös gyerekek és kiadták mikor megígérték. Aztán csodálkoztak hogy jön a negatív visszajelzés úthenger mikor alig fejlődött bétába lépése óta.

  A fő gond hogy nem várták meg míg kész lett volna az Arnhem térkép, a jenki frakció az ő kisebb térképeikkel együtt, addig a nagyon szidott és tényleg bugos páncél-sebzés rendszer is ki lett volna kalapálva(az átütő képesség és lövedék lepattanás benne van már a játékban, de a tank részegységeiből CSAK a motor és a municíó létezik, így vagy azokat eltalálod szerencsével vagy EGYÁLTALÁN nem tudod megsérteni az ellenfél já rművét) és mindenféle térkép optimalizációra is maradt volna idő.