Post Scriptum - The Bloody Seventh
  • Kurfürst
    #69
    A fő bázison időnként respawnolnak a harckocsik, páncélkocsik, attól függően milyen van beállítva. Csak harckocsi legénységes raj tudja őket kezelni, beszállni (F billentyű). Tudtommal nem is élednek újra addig, amíg életben van az előző.

    Tegnap hatalmasat mentünk megint, volt veretés Panzervierrel, sikerült aknára futni, lerohadt a motor, ketten kiszálltunk a harckocsiból javítani de valahonnan lelőttek. A harmadik társunk benn maradt, mozgásképtelenül, de csodák csodájára nem kapott valahonnan egy PIAT-ot. Ezután visszamásztunk-kúsztunk az angol vonalakon belül és sikerült újra egyesíteni az erőinket, és visszahúzódni a német vonalakhoz, hátba kapba egy angol páncélkocsit, meg angol gyalogosrajt, amit cafatokra lőttünk.

    Hadtápos beosztás is kipróbáltam, ott sok akció nincsen, viszont rém fontos, mert ők építik az előretolt bázisokat, ahonnan spawnolni lehet. Ha jó ritmusérzékkel csinálja valaki, eldönti a csatát, mert már akkor készen van a következő cél elfoglalásához a mellette lévő támadóbázis, amikor az előzőt elfoglalja a csapatod.