113
Post Scriptum - The Bloody Seventh
  • Gascan #73
    refunddal varhattal volna addig amig ki nem adjak?
  • bardocz
    Végül kértem egy refund-ot, mert így nekem annyira nem pálya, akkor már inkább valami pörgősebb játékot játszok.
  • Kurfürst
    Ablakban, Full HD,a legtöbb beállítás maxon vagy az alatt kicsivel, a foliage-t most levettem mediumra, a sharpeninget pedig kikapcsoltam. Így olyan 30 fps-t ad.

Nekem úgy tűnt, hogy a legelső változatokhoz képest mintha jobban menne most.
  • Gascan #70
    megkerdezhetem h neked milyen beallitasokkal hogy megy a jatek?

• Kurfürst
    A fő bázison időnként respawnolnak a harckocsik, páncélkocsik, attól függően milyen van beállítva. Csak harckocsi legénységes raj tudja őket kezelni, beszállni (F billentyű). Tudtommal nem is élednek újra addig, amíg életben van az előző.

Tegnap hatalmasat mentünk megint, volt veretés Panzervierrel, sikerült aknára futni, lerohadt a motor, ketten kiszálltunk a harckocsiból javítani de valahonnan lelőttek. A harmadik társunk benn maradt, mozgásképtelenül, de csodák csodájára nem kapott valahonnan egy PIAT-ot. Ezután visszamásztunk-kúsztunk az angol vonalakon belül és sikerült újra egyesíteni az erőinket, és visszahúzódni a német vonalakhoz, hátba kapba egy angol páncélkocsit, meg angol gyalogosrajt, amit cafatokra lőttünk.

Hadtápos beosztás is kipróbáltam, ott sok akció nincsen, viszont rém fontos, mert ők építik az előretolt bázisokat, ahonnan spawnolni lehet. Ha jó ritmusérzékkel csinálja valaki, eldönti a csatát, mert már akkor készen van a következő cél elfoglalásához a mellette lévő támadóbázis, amikor az előzőt elfoglalja a csapatod.
  • bardocz
    Mondjuk lehet ez ennyi is volt, ahogy először kiléptem, a monitoron a színek eltorzultak, újraindítás hozta rendbe, aztán második indításnál bejött ez a képhiba, és el sem indult.
  • bardocz
    Ha tankozni szeretnék, azt mégis hogyan kell? Squad-nál kiválasztok egy tankosat, de járművet sehol sem találok.
  • komiki
    Sziasztok.Ha csapatot szervez valaki szívesen csatlakoznék,természetesen csak ha lehetséges .Köszi elöre is.
  • Sherlock03
    Nekem i3-4330-am és GTX 1050 Ti-m van, és 1600*900-as felbontáson alacsony értékek mellett jó esetben eléri az 55 fps-t.
  • Gascan #64
    nyugodtabb kornyezetben nalam is megvan a 30-40, de ha fustgranat, lonek, varosban akkor mar becsokol a 17-20 FPS ami nem olyan jo

a Squad 30-40%-al tuti jobban fut (bar ott is van 1-2 gyenge terkep)

kivancsi vagyok 10 nap alatt mihez kezdenek a jatekkal, ha az elmult honapban a kliens alig valtozott
    Utoljára szerkesztette: Gascan, 2018.07.09. 19:40:01
  • Wikingragnar
    Nekem indulna? I7 7700hq, 16gb ram, gtx1050 TI 4gb
  • Madi92
    Nálam 40 fps meg volt. Azért az nem játszhatatlan. Grafika olyan, amilyen. Először zavar, aztán ahogy elkezdenek lőni már le is sz*arod.
    Csapatjáték is megvolt mindenhol, nagyon izgalmas köröket mentünk. Alap angol tudás azért nem árt.
    Biztos kell idő, míg gatyába rázzák, de nekem jelenlegi állapotában is már megérte a pénzét. (Továbbmegyek, ha csak ennyit játszhattam volna -1 nap- még akkor is megérte volna ez a 30 euró :D )
  • Wikingragnar
    Nemet oldalon jatszottok? Szivem szerint ahhoz lenne kedvem
  • Gascan #60
    azt tudom h ha rakattintasz elidul de ahhoz hogy jatszani is tudj ahhoz eleg jo gep kell - vagy meg plusz 6-12 honap?
  • Madi92
    Hétvégén lehetett + 18.-án megjelenik.
  • Gascan #58
    mondjuk te tudsz vele jatszani? :)
  • Sherlock03
    Üdv!
    Remélem ezt nem tiltott tevékenység, ha igen, akkor kérem azonnali törlését!

Úgy hallottam, hogy páran keresnek itt Post Scriptum közösségeket.
    Úgy is kell még katona a miénkbe, így elhatároztam, hogy megosztom veletek.

Elindítjuk a 2. Magyar Hadtest toborzását, melynek a célja egy magyar Post Scriptum közösség megalapítása.

Ha nem akarod magányos farkasként járni a csatamezőket, hanem inkább egy egységgel szeretnél harcolni vagy;
    Ha érdekel a csapatmunka, s az, hogy egy külön szakaszban is játszhatsz, bátran csatlakozz hozzánk!

Mit nyújtunk?
    Egy Discord szervert rendfokozatokkal;
    Egy Facebook csoportot;
    Egy jó csapatot;
    Struktúrált, taktikus játékot.

Jelentkezni Discordon lehet, ezt követően sorkatona rendfokozatra leszel előléptetve.

Köszönjük,
    A 2. Magyar Hadtest vezérkara.

Ha érdekel, írj privátot, és elküldöm a Discord linket!
  • Madi92
    Lehet játszani! : )
  • Wikingragnar
    Udv! En is most keszulok megvenni a jatekot discord vagy ts cimet adna valaki vagy valami elerhetoseg hogy csapatban tudjunk jatszani
  • Kurfürst
    Egyelore levettem a részletességget, simábban ka fut és Low-res cheatedként talán esélyem is lesz.

Jól sejtem Egyebkent hogy ez nem akar full HD-ban menni bármire is állítom?
  • Gascan #53
    mostanra en is megvettem, mondjuk sztem a Squad 30-40% min. jobban fut
  • Kurfürst
    Próbálgattam megint hétvégén, poén lesz ez. A bázis, védelmi épületek építgetése is nagyon jópofa, bár hogy a gyakorlatban mi haszna lesz pl. az aknavetőknek, arra azért kíváncsi leszek.
  • RODLEE
    Értem! Kösz!
  • Hexex86 #50
    Csak 1600x900 a felbontás.
  • RODLEE
    Bár nem tudom mi az a Preload Texture. de gondolom Full HD +EPIC minden úgy max minden?
  • Hexex86 #48
    Ha kikapcsoltam a Preload Texture lehetőséget akkor maxon ment.
  • RODLEE
    Szia! Egy olyan kérdés ezzel a konfiggal milyen grafikai beálítást tudtál elérni? Kösz!
    Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2018.05.30. 09:36:03
  • Hexex86 #46
    A 2. vh-s téma miatt a Post Scriptum.
  • Gascan #45
    es melyik tetszik jobban es miert?
  • Hexex86 #44
    Ritkán szoktam.
  • Kurfürst
    Hát ahhoz képest hogy ez valami pre-alpha, egész tűrhetően futott, csak be kellett kicsit állítani, és még nincs is teljesen optimalizálva. Engem a Battlefield Europe-ra emlékeztet továbbra is igen erősen. Annál egy kicsit játékszerűbb.

Az elején gondom volt a szerverre való belépéssel (többeknek is ugyanez volt a gondja), ezt megoldja ha az felinstallált anti-cheat rendszer megkeresi az ember a steamapps mappában és újrainstallálja. Utána stabilan futott.

Baromi nehéz viszont kiszúrni az ellent, úgyhogy az elején inkább csak mediceskedtem.
  • Gascan #42
    gondolkozom h mikor vegyem meg ... tobben irtak hogy voltak FPS gondjai ... lehet hogy ha lesz meg egy teszt hetvege akkora megveszem

Squaddal szoktal jatszani?
  • Hexex86 #41
    Elég jól futott. Nem volt vele gondom.
    i7 6700, 16 gb ram, gtx 1060 3gb.
  • Gascan #40
    milyen geped van es azon hogy futott?
  • Hexex86 #39
    56.pertcől egy Cromwell lesz az áldozatom 1 óra 3 perctől csak egy kis csapatszállító.
  • Hexex86 #38
    Egy kis amatőr szaladgálás.
  • Hexex86 #37
    Meglepően jóra sikerült. Persze bugok vannak benne. Elég részletes lett a játék. A pályák, egyenruhák. Holnapra rakok fel egy videót. Kicsit bénázok az elején, de aztán a panzerschreck-el sikerül kilőnöm egy tankot!
    És tudtátok, hogy 8 emberből áll a fejlesztő csapat? Én nagyon meglepődtem.

• kesebaro
    Lehet már játszani a játékkal ahogy látom.

Valaki nyomja? Vélemény?
  • ToxiMaxi
    FPS + szerver lag. Ha ez rendben lesz, akkor jó játék lesz. Viszont, amit láttam videót ott néha alig volt meg a 30fps, ami nem éppen biztató
  • Hexex86 #34
    Én is a teszt hétvégéket várom már. Remélem hamarosan ki tudjuk próbálni.