• Palinko
    #7
    Az ő felelősségük, de nem fog senki prevgen szintű játékokat gyártani csak azért, hogy 60$-os áron reálisan el tudják adni. Egymást hajszolják bele a minél szebb és jobb játékokba, mert ha valaki visszaadná a szintet, már eleve nem is nevezhetnénk AAA nak és senki nem választaná azt ha más AAA-s játékot is megkap 60ért igaz hogy DLC-kel meg lootboxokkal, de akkor is.

    Blizzard sosem volt az a kevéssel beérő kiadó, legnagyobb fejőstehenét ahogy írod le is húzza rendesen, de megveszik az emberek és megteheti. Meg azért a wow-ra is mennyit költöttek... Kifejlesztésére nem tudom, de csak hogy 2004-től 2008 ig fenntartsák arra elment 200 millió... A kifejlesztésére valszeg több, ha a kiegeket is belevesszük, meg hogy még mindig fejlesztik így 10 év után is.

    Szerintem is zakózás lesz a vége, de ahhoz nem csak 1-2 címnek kell bebukni, meg nagyon sok játékosnak abba kéne hagynia vagy indie felé fordulnia vagy nem is tudom. Egyelőre még nem látszik a közelben a folyamat, szerintem még csak a sírás fázisában tart, mint a DLC-k bevezetésénél, sírás, sírás, de az eladások csak növekednek. Majd akkor kezdi mindenki újraértékelni a dolgokat, mikor sorozatosak lesznek a bukások és minden kiadónál, mert nem veszik a címeiket.