nkmedve#98
"De az Ebredo Ero is megjelent konyvben es ha lenne benne barmifele info, mar felhoztak volna forumokon..hat ennyit errol.."
Az egy dolog, hogy a sértődött SW fanok nem terjesztik az Ébredő Erővel kapcsolatos infókat, de az nem jelenti azt, hogy nincs semmi. Talán a Wookieepedia-s cikket legalább olvasd el, ott össze van szedve néhány dolog ami magyarázatot ad Rey bizonyos képességeire és múltjára.
"jesszus, maga Solo mondta az eredeteiekben, hogy bejarta az egesz galaxist, de semmifele Ero nevu dolgot nem latott.."
Han tudott a Jedikről, csak a saját szemével nem látott semmit ami meggyőzte volna az erő-vel kapcsolatban (hogy is láthatott volna a 66-os parancs után?). Ha nem tudott volna a Jedikről akkor az egy hatalmas plot hole lenne, mivel alig 20 év telt el és kb. 10 éves lehetett a 66-os parancs idején (akkoriban pedig mindenki ismerte a Jedi-ket).
A Jedi visszatérben Luke próbál elmetrükköt alkalmazni Jabbán, aki simán kineveti ("your mind tricks won't work on me boy", szóval tudott ő valamit), hasonlóan ahhoz ahogy Qui-Gon-al is történik a Baljós Árnyakban. Rey tudott a Jedikről, ez a filmből kiderült, így bizonyos képességekkel kapcsolatban is biztos tisztában volt.
":D Na jo, szoval trollkodsz....osztonosen...."
Ösztönösen jó, tehetséges, nevezd ahogy akarod. Ami tény, hogy Qui-Gon nem volt éppen mesterfokon az elmetrükkökben (ahogy fennebb írtam), ráadásul meg is halt jóval azelőtt, hogy Obi-Wan tanítását befejezte volna. Lehet Obi-Wan heti 8 órában tanulta az elmetrükköket Yodától, lehet, hogy csak "ösztönösen" jól ment neki. Ilyen feltételezésekről vitatkozni értelmetlen, mivel a filmek nem sokat mutatnak belőlük (és nincs is erre szükség)...
"Az egyik teny, a masik wishful thinking...."
Kettős mérce FTW. Nagyon meggyőző...
"Igen..a botharc teljesen olyan, mint 1 sulytalan fegyverrel valo harc..(elarulom meg a sima kardvivas is fenyevekkel masabb a botvivasnal, latom harcmuveszeti tapasztalataid sincsenek.."
Újabb feltételezésen alapuló arrogáns érvelés, 0 bizonyíték, 0 pont. Ennek így sok értelme nincs
A Kylo-s részt pedig nem tudom hova tegyem, leírtam, hogy alaposan meg volt sérülve, valószínűleg minden koncentrációja arra ment el, hogy a lábán tudjon maradni, erre te azzal kontrázol, hogy "háde kapott Jedi képzést". Hol írtam olyat, hogy nem kapott?.