• nkmedve
    Ja tudom, sokak szerint a régi filmek kötelezően jobbak mindennél. Hát nálam ez nem egyértelműen van vitán felül, mivel azokban a filmekben is van rengeteg hiba. Nyilván A Birodalom Visszavág a legjobb rész az összes közül, de a 4 és 6-os epizódok már messze nem olyan tökéletesek, nem egyértelműen vannak a Top3-ban (a 4. epizód talán igen, mert az indított mindent, de a 6 már kevésbé). Tudom, eretnek vagyok... :)

wraithLord: Pedig nagyon úgy tűnik, hogy egyesek mindenhol a már ismert elemeket keresik, hogy azzal próbálják görcsösen alátámasztani a nemtetszésüket, ahelyett, hogy a valódi hibákat emelnék ki (amiből van elég). És nem azt mondom, hogy semmi hasonlóság nincs hanem, hogy ezt felhozni egy 21. századi folytatás ellen hülyeség. Nyilván minden folytatás épít az előző részekre, és van rengeteg visszautalás, ez alól az Ep 1-3 sem kivétel.

+ Amikor jönnek az olyan érvek, hogy feminácik, Disney tönkretesz mindent, stb. akkor már főleg nem tudom hova tegyem a dolgokat, ez már régen nem a filmről szól, hanem egyes emberek ideológiai sérelmeiről aminek semmi keresnivalója itt.
    Utoljára szerkesztette: nkmedve, 2017.12.15. 10:20:10