nkmedve#111
Szerintem nyugodj le, igyál egy sört. Nehogy nekem agyvérzést kapj azért mert valakinek jobban bejött egy film mint neked, vagy mert szabadabban kezeli az SW szabályrendszerét mint te (amit már Lucas is elég szabadon kezelt amúgy, khm...midikloriánok...khm). :)
Attól, hogy leírod sokadszor, hogy Rey nem vezette a Falcon-t, az még nem jelenti azt, hogy semmilyen pilóta-tapasztalata nincs (mondta, hogy van neki). Ahogy az a minimális fénykard-legyezgetés (azért lássuk be, hogy egy Obi-Wan - Darth Maul csatától nagyon távol állt) és egy erősen sérült Kylo legyőzése sem jelenti azt, hogy egyik percről a másikra ő lett a legjobb harcos az univerzumban (azt se felejtsük el, hogy Kylo-nak esze ágában sem volt megölni Rey-t).
Ha neked tényleg ennyire fontos, hogy ilyen hülyeségeket felfújj és rajtuk lovagolj akkor csak rajta, nem az én filmélvezetemet vágod tönkre vele, hanem a sajátodat...
Azt kicsit furcsállom, hogy még mindíg kötöd az ebet a karóhoz Luke X-Wing-jével kapcsolatban, a patkányvadászat sem túl jó magyarázat arra, hogy hogyan volt képes túlélni egy csatát amiben majdnem minden profi X-Wing pilóta kihullot, majd eltalálni egy kis, pár méter széles lyukat miközben hátulról támadták. Ehhez hasonló bravúrt Rey-től nem láttunk a Sólyom vezetése közben (sőt az elején még felszállni is alig tudott vele :D). De tudom: "double standards are strong with this one"... Utoljára szerkesztette: nkmedve, 2017.12.21. 11:26:59