• nkmedve
    Amiket leírtál abból pusztán az a tény, hogy Luke repült már az X-Wing-et gyártó cég egyik gépével, amit felhozni sincs értelme (nem is csoda hogy kivágták a filmből eredetileg): tudod a Porsche is gyárt traktort és sportautót is, kb. annyi köze van az X-Wing-nek is Luke patkányvadász T-16-jához (ja tudom, hasonló az irányítása...ahogy egy traktorban és egy 911-ben is van kormány :D ).
    A komment többi része pont olyan feltételezés mint amit én is írtam korábban. Nekem bizonygathatod, hogy ez vagy az a feltételezés logikusabb, ettől még egy fantasy filmre próbálsz logikát erőszakolni, ami már erős megszállottságot sugall.

A szemellenzőt rossz helyen keresgéled, írtam egy sor hibát a 7-8. részekkel kapcsolatban. Távolról sem tökéletesek a filmek, de ne csináljunk úgy mintha Lucas ennél jobbat képes lett volna letenni az asztalra. (sokkal inkább ült volna a jogokon addig amíg ő vagy a szinészek végleg kiöregednek, vagy meghalnak).

Ja és amúgy mielőtt vérre mennének itt az indulatok és mindenki hülyét csinál magából, ne felejtsük el, hogy egy olyan fantasy franchise-ról beszélünk aminek az egyik fő bevétele még mindíg a gyerekeknek eladott játékokból realizálódik (ami nem a Disney-vel kezdődött)... Csak úgy mondom :)
    Utoljára szerkesztette: nkmedve, 2017.12.21. 00:27:32