• NEXUS6
    Értem, akkor megismétlem: ezexerint rasszizmus alapján működik Svájc (mert kantonok szerint is elkülönülnek a németek, franciák, olaszok), Belgium (elkülönülnek a flamandok és a vallonok), és náci-g@ci erdély is, mert a székelyek miért is akarnak nagyobb autonómiát, rohaggyanak már végre bele a románságba, nem!?

Ha lehet és szükséges is a szegregáció, az marhára nem rasszista fogd már fel, bővitsd kérlek a fogalomtárad végre!

Az aki konzervatív (és nem rasszista jézus!), az a nemzeti, közösségi értékek megörzésében látja adott népesség boldogulását, a kozmopolita liberális, meg valami nagy kultúrán túli flowban, ami biztos van, de én még nem igazán találkoztam vele. Remélem, hogy neked bejön.

A gond az, hogy itt mi, konzervatívabb oldalon megpróbálunk párbeszédet kezdeményezni, erre te mindenkit lerasszistázol.

Hát ne haragudj de ez így nem fog menni, ha velünk azonos kulturkörből származókkal nem tudod magad megértetni, nem tudsz egy elfogadható közös álláspontot kialakítani, mert kb erre ment ki a vita, akkor egy tök más kultúrából származóval hogy fogsz!?