Nem tudom, az életösztön hiányát honnan vizionáltad? Eddig 44 életévet "sikerült túlélnem" sokszor nem barátságos környezetben, de ha azt mondom, hogy nem fognak egy borsodi faluban feltétlen kirabolni, vagy ha mégis, akkor nem is biztos, hogy majd cigányok teszik, akkor hiányzik belőlem az életösztön.
Nevetséges vagy apám, már ne is haragudj. De, ha te nem is, a gondolataid, eszméid mindenképpen. Tömény rosszindulatú általánosításból levont téves következtetéssel. #148 Mivel az is kap alapjövedelmet, aki amúgy dolgozik, és az is, akinek erre nincsen lehetősége, mert a mai 4-5-6 millió állás helyett van mondjuk 1,5M állás, addig nem értem a feszültség okát, amit emlegetsz. Ha tanulsz, dolgozol jobb életed lesz, mint annak, aki nem tanult, nem akar dolgozni, de Ő is megél tisztességesen. Max nem luxusautóval járkál, hanem egy olcsóbb modellel...
# 149 Miért van az, hogy rasszista elveket vallotok, de gyávák vagytok beismerni, hanem terelitek a témát, és szidjátok a ballibsi "migránssimogatót" mert azt meri mondani, hogy rasszisták vagytok? Apám, összemosol embereket népcsoportokat egy részük viselkedése miatt. EZ A RASSZIZMUS. Felfogjátok vagy sem, tagadjátok vagy sem. Azzal nem leszel kivétel, hogy "ismerek rendes cigányokat is...." Mert ezzel is csak az előítéleted hangoztatod! Nem érted amit mondasz???? A saját száddal? Vagy csak még magad előtt is szégyelled? #150 Imádom a kiragadott példákat, azt hiszem már mondtam...
Tehát 430000 ember nem távozott. De vajon miért? Vár a fellebbezésre? Talált más módot közben a maradásra? (Munka, házasság, családtag, akármii) Ezekről nem beszélsz, sem te, sem a forrásaid. Mert jól lehet a 430000 embertől rettegni.
Vezesd már le legyél olyan kedves, matematikailag, (ne nekem, magadnak) mi történne, ha VALÓBAN majd félmillió menekült el kezdett volna a napi megélhetéséért rabolni fosztogatni, lopni, gyilkolni... CSAK NÉMETORSZÁGBAN! Remélem, neked is az jön ki, ami nekem, mégpedig, hogy itt a matekkal valami nagyon nem stimmel... (Tudom, nem mondtad, hogy ezek mind bűnözők, csak akkor miből élnek meg? A sorostól kapott leveskéből, heti 1x?)