• TokraFan
    "Láttam tiszta cigány lakást, és láttam olyan "magyar" lakást, hogy a belem fordult ki."

Ahogy én is. Az arányok viszont -és erről van itt szó!!-, egészen mások. Ez az, amit nem vagy hajlandó elfogadni! De ez csak addig szokott tartani, amíg valaki meg nem tapasztalja közelről.
    Én 2 hónapja jöttem vissza Salzburgból, 3 hetet töltöttem a környéken. A tartomány konkrétan tele van arabokkal, Salzburg főutcáján nem tudsz úgy elmenni 10métert, hogyne akadj bele egy csoport fekete burkás nőbe. Persze ez egy dolog, pont ennyi Ázsiai is van. A nőkkel nincs baj, de az arab férfiak agresszívek, az étteremben üvöltöznek, a gyerekeik másokat basztatnak mert neki ahhoz van kedve, a pincérekkel parasztok és bunkók, szintén üvöltöznek. Beszéltem olyan osztrák felszolgálóval, aki elmondta, hogy Tirolba terveznek költözni, mert már nem bírja idegekkel. Ott kapott állásajánlatot egy 4 csillagos szállodában, és erősen gondolkodik, hogy elmegy, mert ott még javarészt -az ő szavaival élve-, "rendes, kultúremberek a vendégek, nem ilyen állatok".
    És ezek az arabok még a gazdagabbja, akik azért jönnek, mert otthon már számukra is elviselhetetlen a hőség nyáron (klíma turizmus), így fogják a háremet, kibérelnek 2-3 hónapra komplett szállodai szobákat, és itt eszi őket a fene. És már ezeket sem viselik el a vendéglátó egységekben, nemhogy az analfabétát!

Úgyhogy javaslom, menj el ide nyáron, vagy nézz le Borsod-ba egy elgettósodott faluba, vegyél ki ott egy szobát -ha létezik még ilyen lehetőség-, és vegyülj el közöttük. Utána ismét beszéljünk! ;-)