• gforce9
    Vicces fiú vagy te, azt hittem beszélgetünk. Úgy látom lököd a sódert le se szarva amit írok :)

"Értem tehát aki azt extrapolálja a képből, hogy a muszlim világban a 70-es években a szélsőségesség visszaszorult, az hülye, aki meg azt, hogy a bevándorlás miatt 2050-ben a nők el lesznek nyomva, az hazafi."
    Egyiket sem írtam, megközelítőleg sem. :)

"FOGD FEL. A nagy farok, vagy a szőke haj sajátosság, a bűnöző életmód meg előítélet."
    A bűnözői hajlamnak is vannak okai. Az, meg hogy az okokról XY társadalmi csoport belső ideológiája, vallása, hagyományai tehetnek hol fogja vígasztalni azt a nőt, akit megerőszakoltak? Szerinted milyen magasról szarja le, hogy a bűnözői hajlamai nem veleszületettek?

"azt tagadom, hogy MINDEN MUSZLIM TERRORISTA, Te gyö.."
    Kiafaszom mondott ilyet, te gyö..?

"Ott MINDIG elmondják egy-egy terrortámadás után, hogy a főrabbi, imám elítélte. Más az, hogy nem lesz belőle cikk, mert nem "click-bait" dolog... "
    Hagyjuk már ezt a faszságot, ha ez nem egy kurvanagy képmutatás lenne, akkor már ki kellett volna kopniuk közülük és nem az lenne, hogy 3. generációs muszlim radikalizálódik és gyilkol. Amit mondanak az lófasz. A bűnözési statisztikák meg mást mondanak és ez utóbbiak meg tények, nem álszent pofázás.

"Ellenben a rasszizmussal, amit terjesztesz, ártasz legalább ennyit, ha nem többet..."
    Miféle rasszizmust? Eddig amit álltottál rólam, hogy én úgy gondolom, hogy minden muszlim terrorista. Ezzel 2 apró baj van. Nem mondtam ilyet és nem is gondolom így. A te ideológiád miatt akarod ezt látni és ez a fajta előítélet, ami elvakít, hogy azt sem látod már amit írok is kb ugyanaz az agybaj, mint a rasszizmus.

" Támadja a muszlim ISIS a muszlimokat, mikor minden muszlim terrorista, vagy legalábbis hajlamos rá?"
    Pontleszarom milyen ideológiák mentén vívják a saját háborúikat.

És a kérdésre még mindig nem válaszoltál. Talán azért mert be kéne ismerned emiatt, hogy népcsoport és népcsoport között bizony bizony hatalmas különbözőségek vannak.