• Dante73
    Nos. Hogy valaki szőke, az valóban, genetikus alapú. Hogy valakinek "forró a vére", vagy éppen ritmusérzéke... Nos eddig egyetlen tanulmány sem mutatta ki, hogy ne kulturális, neveltetési alapjai, hanem genetikai, de nyilván én hordom a mindent megváltoztató szemüveget.... Pedig már feltérképeztük az emberi genomot, és valahogy mégse akadt egyetlen "náci" genetikus sem, aki libsi elnyomással mit sem tördött, és kimutatta a dolgot, megcáfolhatatlanul rámutatva, hogy ez a gén felelős a dologért...
    Való igaz, amit következő bekezdésedben állítasz. Valóban a liberális gondolatok voltak a felelősek, és nem a szélső jobbosak a sötét középkorért, az emberiség legnagyobb népirtásaiért, (Zsidók, indiánok, ausztrál őslakosok) valamint a második világháború óta eltelt időben, nem a liberalizmus irányít, (nagyjából) és nem ez európa történelmileg legbékésebb, nyugodtabb korszaka, ahol az emberek gyarapodnak... (Mond, te szoktál gondolkodni is időnként, vagy csak olvasgatod a náci szerzőket, és az elvadult gondolataikat ismételgeted, mert azokkal tudod indokolni a benned szunnyadó gyűlöletet?
    A minden ember egyenlőre, még visszatérek.
    #98, Gettósodás, szegregáció.
    Bocsánat. A svábokat gyűlölet veszi körül, és Ők is gyűlölnek mindenkit? Én nem így tudom, javíts ki ha tévedek... Mert a cigányságot az veszi körül, azt "sugározzák" vissza. Nyilván, nem maga a szegregáció, hanem a gyülölet alapú szegregáció az, ami előbb-utóbb robbanásponthoz vezet, de Te azért megindokolod a dolgot, és engem tartasz egységsugarúnak... Innen csókoltatom az önéletrajzod!
    A következő bekezdésed tartalmaz valóban némi igazságot. de a konklúzióját nem értem. Ugyanis azt, hogy általánosságban bűnözővé válik egy népcsoport, Te megpróbálod azzal elintézni, hogy "ezek ilyenek", és nem veszel tudomást a külvilággal való kölcsönhatásokról. Pedig hiszed, vagy sem, ez a kölcsönhatás nem kitaláció. Ellenséges világban Te sem biztos, hogy ne válnál azzá... Sőt...
    #99.
    Azt tudtam, hogy vannak akik a holokausztot tagadják, de hogy a rabszolgák felszabadítását is... Ez nekem új!
    Szerinted mit mond ki egy törvényekkel foglalkozó testület? Hogy a törvény előtt egyenlő, vagy hogy két ember ugyan annyit ér? Ne nevettess már, kérlek!
    Van akit nem lehet megtanítani halászni? Való igaz. Ellenben lehet belőle egy nagyon jó jogász, sportoló, vagy bármi más, amihez tehetsége van. És ahol arról szól az oktatás, hogy ezt a dolgot megtaláljuk, és abba az irányban képezzük a gyereket, valahogy "egy picit" fejlettebb nálunk, és mint Ország sikeresebb.... A "hendikeppel" pedig az egyenlőtlenségeket kívánják csökkenteni, ami a társadalmakat feszíti. Valahogy ez ellen (És most demagóg leszek, de nagyon) nem emelték fel a jobbosok a hangjukat, mikor a zsidóktól vették el az évszázadokon át felhalmozott vagyonukat, és a német gazdaságba ömlesztették, a második világháború előtt, alatt... Mert a zsidósággal szemben szabad a hendikep, csak velünk, fajtiszta magyarokkal szemben nem?
    #100...
    Értem. Inkább Te se kapj havi 120000-et, csak a cigánynak se adjanak, mert az igazságtalan, hogy miközben Te többet kapsz, Ő nem hal éhen. Erről beszéltem néhány poszttal ezelőtt. Dögöljön meg a szomszéd, inkább én se járatom egyetemre a gyerekem... Kérdezz meg egy Angliában dolgozó Magyart, érzi e a társadalmi hátrányait annak, hogy Magyar? Érzi. Mert ott Ő van kisebbségben. Az itteni kisebbségek ezzel pont úgy vannak. Mint már ezerszer leírtam, ez egy kölcsönhatás, de úgy látszik, a csak jobboldali sajtóból tájékozódó uraknak, ezt hiába magyarázom...

És a végére egy gondolat. A különbség köztetek, és köztem az, hogy a Ti gondolataitok, értékrendetek, én tőletek tudom. A komentjeitekből, megnyílvánulásaitokból. Nem pedig elvakult liberálisok rólatok írt értekezéseiből. Mert MINDEN, amit a liberalizmusról tudtok, ahogy áll, egy rakat semmi. Szélsőjobbosok elvakult, csak a saját gyűlöletét bizonyítani akaró írásaiból származik. Ha valami nem világos, kérdezzetek meg egy LIBERÁLIS embert. El fogja magyarázni, türelmesek vagyunk... Ne pedig a sajátjaitoktól tájékozódjatok....
    És most, azt hiszem, elegem van az emberi butaságból, előítéletből. További kellemes gyűlölködést, aki elolvasta, annak köszönöm.