• Voltan
    Igen, meglehetősen sok a tévedés, hovatovább marhaság a cikkben. Leírja, hogy PS4-en remek a játék, de pécén szar. Konkrétan ugyanaz a játék, csak jobb grafikával, stabilabb FPS-sel. A játékmechanika nem változott semmit, szóval igencsak vicces, hogy míg a PS4 verziónak nem hozza fel negatívumként a manuális mentés hiányát, addig a pc-snek igen. Ez egy vicc. Azt azonban aláírom, hogy valóban kicsit túl ritkán vannak a mentési pontok, a DaS-okban ennél jóval sűrűbben voltak, ez idegesítő, valóban.

Az egér-bill irányítás hiánya tényleg pofátlanság kissé, de egy kontroller tökéletesen kiküszöböli a problémát, ezen felül a játék optimalizációja szerintem teljesen jó, nálam nincs semmilyen gond, jó a port. Ezen felül mégis mit várunk? Legyen más a játékmenet PC-n? Miért?

Pályán spontán újratermelődő ellenfelet egyszer sem láttam, igaz, még nem vittem végig, tehát nem állíthatom, hogy nincs, de igencsak meglepne, ha lenne.

Pullolni valóban nem lehet úgy az ellenfeleket, mint a Souls-ban, szóval ez az állítás sem igaz a cikkben. Ha egymás közelében vannak, és rálősz az egyikre, akkor mind rádrohannak, ahányan csak vannak. Viszont itt egy fejlövéssel a legtöbb sima ellenfelet legyakod, a Souls-al ellentétben.

Vicces az is, hogy a revenantokat meg sem említi, ahogy a szerintem tényleg feleslegesen túlbonyolított, ráadásul végeredményben eléggé súlytalan kovács rendszert is.

Szóval összeségében ezt az egész tesztet nem tudom komolyan venni. Mintha nem is játszott volna 2 pályánál többet a játékkal, a DaS-okkal meg egyáltalán nem.
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.11.26. 12:38:24