• NEXUS6
    B? XD

Csak szólok, hogy ha nem normálisan vitatkozol, hanem rájátszol és fullba nyomod a kretént, azzal nem engem égetsz ám le! ;)

Zsákutca? Hát persze lehet így is nézni, mert ugye "zsákutca" volt a robbanó motoros repülőgép a jet előtt, a ló, az autó előtt, a kovás puska a hátultöltő fegyver előtt. És az is igaz, hogy minden technológia akkor érte el a csúcsát, amikor épp megszületett az azt felváltó, vagy inkább azután nem sokkal.

De gondolom nem mészárolták le az összes lovat sem, amikor Benz 1885-ben megépítette az első autóját.

Igazából szerintem azon vitatkozunk, hogy mennyire hirtelen lesz az átmenet. Én csak azt mondom, hogy nem a hurráoptimista forgatókönyv fog megvalósulni, mert ott van 3-4 olyan szempont, amiben az elektromos kocsi ma még nem tud igazán labdába rúgni. Ja és pl. a Toyota vezére is pont ezt mondta pár hete, kell még 3-4 komoly technológiai áttörés!

Ha ez nincs meg, akkor egy teljesen más termékként még piacra lehet dobni és ki is szoríthatja a jelenlegi terméket, az az a belsőégésű motoros autót. Ilyen más termék lehet egy teljesen önvezérelt közösségi villanykocsi. Drágább, más módon használt stb.

Momentán engem mondjuk ez a termek hidegen hagy és érdekes lenne egy olyan közvélemény kutatás, hogy az autósok hány százalékát érdekli egyáltalán.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2017.11.23. 17:46:37