• Irasidus
  #156
  "A szaporodást csak te hoztad most be a képbe, az analógia számára ez irreleváns."

  Az evolúcióról volt szó, az evolúció egyik alappialére a szaporodás, és nem irreleváns.

  "Pedig de, konkrétan említettem is már hogy az AI és a genetika összeköthető lesz a (közel)jövőben."

  Említetted, csak az eredeti hozzászólás nem AI-ról szól és genetika kapcsolatáról szólt, így éppen ez az irreleváns! Behozol egy rahedli teljesen más témát, és utána lobogtatod, hogy de ott meg analógia! Az erdeiről meg nem veszel tudomást. Ja kérem, ezt így is lehet, csak ezt demagógiának hívják.

  Segítek, ez volt az eredeti, erről folyik a vita - szólj, ha látsz AI meg genetikát. És tudod én még mindig azt vitatom.:

  "En szoftverfejlesztessel foglalkozom, szoval egy szamitogepes alkalmazas eletciklusanak peldajat mutatom. Elkeszul egy alkalmazas, egy adott feladatkorre. Aztan a megrendelo hozzaad par uj funkciot mint kovetelmeny, meg elvesz parat amire mar nincs szukseg. Minden egyes valtoztatassal egyre tobb el nem tavolitott szemet marad a kodban, illetve meglevo kodokat toldoznak foltoznak, es a vegen mar tok mast csinalnak mint amire eleve terveztek. A vegeredmeny az ugynevezett "legacy code", egy tulkomplikalt katyvasz, ami a feladatot ellatja ugyan, de hozanyulni mar senki nem mer:) Pedig a vegso kovetelmenyek semmivel sem komplexebbek, mint az eredetiek, es ha 0rol lehetne ujrairni, sokkal egyszerubb lenne a kod is. A kepessegei semmivel sem bolyolultabbak, de a belso szerkezete az."
  Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.07.16. 18:39:28