• Irasidus
    #150
    "Van egy objektum ami rendelkezik egy alap tulajdonsághalmazzal, Majd létrehozunk egy másikat, de azt nem újraírjuk 0-ról hanem vesszük az alapot és azt bővítjük,"

    A szaporodás még mindig nem ezt jelenti, ráadásul duplán nincs igazad, mert az öröklődés nem azt jelenti, hogy copy pastézük és kicsit átírjuk a programot. De ha így lenne, se lenne igazad, mert a szaporodás nem ezt jelenti. Kár, hogy nem kerestél rá sokadszori kérésre sem, hogy mit jelent a szaporodás, ha már a felnőtt tartalmak nálad le van tiltva... Google a te kezedben van!

    "Halmazelmélet szintjén valóban létre lehet hozni a kemény és a légyhéjú tojással szaporodó állatok csoportját és ezeket lehet származtatni a tojással szaporodó osztályból."

    Tisztázni kellene, hogy az evolúció mechanizmusa - amiről szó van - és rendszertani besorolás, ami egy önkényes dolog nem ugyanaz a téma. Ami ellen a kifogásom volt, hogy rosszul használod ezt a szót is, de a legnagyobb probléma, hogy belekevered. Másrészt teljesen más tudományterület evolúció fogalmát használod, a halmazelmélet és matematika ide nem jó. Felesleges körök megint csak, és voltam olyan hülye - megint - hogy a pofátlan mellédumádba beleálltam. Nem rendszertanról van szó, hanem az evolúció működéséről. Ismételjem meg még háromszor?

    "Az a módszer ami alapján transzformálódik az egyik kód a másikba az olyan szempontból kevésbé fontos hogy maga a kiinduló halmaz komplexitása hordoz egy olyan korlátot amit egyik módszer sem tud megkerülni."

    Nem. Ez a legfontosabb, a folyamat miatt nevezünk valamit evolúciónak.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.07.16. 11:40:25