• defiant9
  #131
  "Én viszont nem csak állítottam, hogy ki is törli, hanem hoztam példát is. Többet is. Tehát a te állításod a tudományos eredményekkel szemben? Hm..."
  A példád felesleges volt, mivel már 68 hsz.-el korábban rögzítve lett hogy mikroorganizmus szintjén általános törlés. Főleg ilyen 98%-os kódolási sűrűségű átlapoló génes felépítés esetén, primitív ivartalan szaporodás gyors osztódási ciklusok, éles verseny a forrásokért, itt minden bit költsége számít. Az én példáim a large scale folyamatokra irányultak, gégeideg, szemetes human genom. És le is írtam korábban hogy nincs értelme ezen tovább rugózni, úgy hogy te csak a micro szintre vagy hajlandó fókuszálni.


  Kérdésed: "Szóval tulajdonképpen mit értesz fejlődés alatt? "
  Válasz: ...
  Megállapításod: "Nem is az jelenti, a komplexitás csökkenése,"
  Ez is már 22x lerágott csont. Én sem tudok már újat hozzáfűzni.

  Ezért is jó a program kód analógia. 20 soros gyakran meghívott eljárás esetén van nyomás arra hogy optimális, minimál megoldás legyen, a terjengős lassú megoldás kibukik performancia oldalon, extra HW költséget indukál. A millió soros forráskód-részeknél ahol ugyanekkora befektetésnek nincs látszatja, csak legyintenek hogy elfér az ott, nem oszt nem szoroz. 100 millió éven át görgetünk magunkban ilyen DNS fosszíliákat.