• Irasidus
    #130
    "Ezt megint senki nem állította. Én azt állítottam hogy a genom evoluciójának jellege az hogy a régi szemetet nem kitörli hanem megtartja és csak elsorvasztja/inaktiválja az általa leírt információt. Erre legjobb példa a humán genom, ami tele van junk-al, ősi fosziliákkal."

    Én viszont nem csak állítottam, hogy ki is törli, hanem hoztam példát is. Többet is. Tehát a te állításod a tudományos eredményekkel szemben? Hm...

    "Fejlődés az ős-leszármazott fa struktúra egy időtengelyre vetítve. Egy ilyen fában soha nem látjuk azt hogyvisszahurkolódnánk, pedig ugye az evolúciónak minden eszköze megvan rá, tud a genomból törölni, hozzáadni, módosítani. Ha egy négylábú delfinné alakul át akkor funkcionálisan visszalép a halak irányába, de genetikailag nem, továbbra is a négylábúak osztályának része. "

    Nem is az jelenti, a komplexitás csökkenése, vagy pongyolán fogalmazva a visszafejlődés, hogy hurkot vet, vagy genetikailag egy ősibb formába fejlődik vissza. Elmondtam mit értek alatta, és úgy általában mit ért alatta a biológia.