• Irasidus
    #124
    Valóban nő a komplexitás, de emlékszel még mit állítottam? Hogy az evolúciónak nincs iránya, és erre helyesen azt írtad, hogy a komplexitás csak egy mellékterméke. Ebből következik, hogy nem evolúciós oka van a komplexitás növekedésének, sőt egyes kutatók szerint csak látszólag növekszik a komplexitás. Ez egy jó vitat téma lenne, de előbb jussunk el odáig, hogy az evolúciónak nincs iránya - ugyanis ez volt az eredeti állításom. Ha eddig megvagyunk, az jó.

    "Egysejtubol lett vegul az ember, evoluciok veletlenek millio soran, 1 milliard ev alatt, olyan lepesek soran, mint pl tobbsejtes teleppe szervezodes. Szoval valamelyikunk (vagy mindannyiunk) valamit felreert a masik mondataibol:) Tobbsejtes telep nem igazan tud felbomlani mar egysejtuek kulonallo egyedeire, mert mar egymastol fuggenek, es kihalnanak kulon. "

    A millió, és a véletlen fogalmát kell megmagyaráznom? Oh...Ok! Véletlen: egyedi események sorozata. Nincs az jegyesttűbe előre kódolva, hogy te ember leszel, és mivel tisztáztuk, hogy az evolúciónak nincs iránya, így nincs olyan irány ami embert eredményezhetne. Egy egyszeri megismételhetetlen véletlenek sorozatának terméke vagy.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.07.09. 21:44:17