• cateran
    #37
    De szar..mar ugye melyik disztro...Idonkent ramjon a roham, hogy na, ideje megnezni milyen...es minden egyes kibaszott alkalommal alapveto, piszlicsare dolgok nem mukodnek, rogton az install utan, aztan mehet a webes kereses...Legutobb Ubuntu (jo regen volt, ezt elismerem) proba..felrakom..es nincs ora...Nem vilagrengeto gond, de engem speciel zavar...rakeresek...szedjem le ezt es ezt es okes, amugy ismert bug...leszedem a cuccost, felrakom, elindul az ora...az elso restartig..aztan megint nincs....Nomarmost, ez inkabb csak kenyelmi funkcio, de megis mennyi bizalmam legyen olyasmiben, ami 1 ilyen alap dolgot sem kepes kezelni?

    Amugy azert jobb, ha elterjedtebb, mert van atfedes a munkahely es otthon kozt (mar ha lehetseges) Igy peldaul bizonyos munkak hazavihetok, bizonyos gyakorlas otthon is elvegezheto, sot esetleges tovabbkepzesek is konnyebben megejthetok, mintha a nemhogy a nullarol, de a minusz vegtelenrol kellene kezdeni...
    Illetve jogos, vannak ahol jo a Linux ...csak nem az atlagos otthoni felhasznalas az. (Persze mindenkinek vannak ismerosei, akik -miota felraktak nekik a Linuxot- vigan elvannak, de ezek olyan anekdotak, mint az ufoeszlelesek....)
    Utoljára szerkesztette: cateran, 2017.11.12. 02:18:15