dyra#28
Én azért az utóbbi időben pár dolgon nagyon meglepődtem. PL mikor a könyvelést kiszervezték komplett egy másik országban, ez is egy többlépcsős dolog,aztán folyamatosan dumálnak a HR kiszervezéséről és a Logisztika is ilyen helyzetben van. Közben szoftveresen is "ütik" őket, önszámlázás (amit ráadásnak a nagyobb partnerek is követelnek) és szintén amit lehet automatizálni plusz kiszervezni az ügyfelek felé egy jó felületen ők ki klikkelgetik mi kell nekik majd ki is számlázzák maguknak és ennek még örülnek is.
Kockázatok? Hát erre nem tudok neked mit mondani mert ilyen szerződéseket én sosem láttam, de ugye ezeket már a két szerződő félnek a jogászhadsereg köti, és ha bármilyen hibát csinál a felhőszolgáltató azok mind hatalmas IT cégek és egészen biztosan tudnak perkálni.
A helyi adattárolás szerintem kockázatosabb. A felhőnél mindig megvan a felelős minden logolva van nincsenek kiskirályok se szuperadminok minden többszörösen biztosított. Utoljára szerkesztette: dyra, 2017.11.10. 18:42:31