dyra#96
Nekem még a szén is szimpatikusabb az atomnál. Oké tudom egy csomóan mondják tuti biztonságos frankón jó, de azért védeni is kell a terroristáktól és az emberi hülyeség is lehet tényező aztán csak egyszer van valami komolyabb csecs a környéket le is nullázza. Nem is fogok Paks közelébe költözni sose. Tudom ez tudománytalan de mind1 én így állok az atomhoz. Egyébként van nekünk elég komoly szénvagyonunk még ott Visonta környékén is, az ausztrálok egyik legfőbb export cucca a szén, a Norvégok se szégyenlősködnek a kőolaj kitermelésnél de az arab államok is oda teszik magukat. Akkor miért pont minket izgasson mennyi CO2 megy ki a légkörbe? Na mind1 ez is tudománytalan de én meg Visontát újítanám meg sőt bővíteném. Rengeteg munkahelyet teremt és hazai, a CO2 kibocsájtás meg rohadtul nem Magyarországon múlik ne hogy már mi kezdjünk itt hősködésbe.
Persze ezt a CO2 mizériát annyit hallgatom, hogy néha el is hiszem. Olyankor azt gondolom csak zöld energia. No de azért álljunk már meg az embereknek élnie is kell valamiből akkor meg amit lehet oldjunk meg hazaiban - hazaiból mert az fontosabb a CO2 kibocsájtásnál, hogy magyar munkahelyek legyenek és az energiaszektorunk magyar embereknek adjon melót.
Na mind1 már most ennek a fórumnak az olvasás közben is vagy 5x változott a véleményem. Tényleg a szakértőkre kell ezt hagyni :) Utoljára szerkesztette: dyra, 2017.10.23. 18:25:56