• dyra
    Nem kell aggódni. A nagy aktivitású hulladékot befogadó végleges tárolók száma nulla! No nem hazánkban hanem a világon! Van vagy 500 atomerőmű a világon de nyugi a szemét miatt.

Nem tudom az atompártiak mit szednek de ha abból nem lesz gebasz az elkövetkezendő évezredekben akkor semmiből. Oké ők biztos értenek hozzá meg én nem feltételezek se bénaságot részükről se tudatlanságot, na de hogy nem tudnak megnyugtató megoldást a szemétre a köv évezredekre az biztos. Hozzáteszem nem is rajtuk múlik. Mit tudják ők mi lesz itt 100 év múlva?

Le leszel sötétzöldezve mert a rögösebb utat választod amiben nincs atom. Nem kell beszarni az adataiktól sajnos sok mindenben igazuk van de abban nincs, hogy nem lehet másképp csinálni. A németek épp megmutatják aztán pedig majd lehet elnézéseket kérni. Persze lehet drágább lesz a dolog (nem biztos) de egy civilizált civilizáció nem kéne, hogy veszélyes szemetet hagyjon hátra az unokáinak. Ez szerintem egy abszolúte jó érv bár a molnibalage83 ezt mondhatod. Neki zsinóráram kell olcsón. Nem érdekli hogyan.

No mind1. Nem kell csődben maradni az a lényeg. És szakértőnek sem kell lenned, mert ezek a kérdések nem csak a szakértőket érintik hanem téged és a gyermekeid jövőjét is.

Ennyi :)