• dyra
    #179
    Mindig a kifogás, a Dánoknál meg azért mert ők a Norvégok szomszédjai és ha nem fúj a szél akkor vesznek a Norvégoktól, a Németek és a Franciák is bla bla bla az Osztrákok-nál is minden király ennyit tudtok nyomni folyamatosan a kifogásokat, hogy miért nem lehet megcsinálni nálunk. Miközben amúgy a fél világon már csinálják. Vicc ez már komolyan.

    Bakker akkor most miért nem omlik össze a hálózat ha kis pista bekapcsolja a porszivót? Ne hogy már ne lehessen tervezni a várható termelési kapacitást, van időjárás jelentés meg egy csomó bika számítógép nehogy már ne tudjon előzetesen kalkulálni mikor kell rátolni a hálózatra egy kis plusz kakaót gáz vagy valamilyen fosszilis erőműből. Az még mindig jobb mint az atomhulladék. De az ilyen csak a mának élő sötét atombunkók mint te még csak el sem gondolkodnak az alternatív lehetőségeken. Kifogás az megy egyedül.

    Elképzelem azokban az országokban ahol már megy, nézik a szélkerekeket meg a felhőket aztán mikor látják, hogy szélcsend van meg napfogyatkozás akkor beszarnak , hogy nincs áram. :D Ne nézzél már mindenkit hülyének.