• dyra
    Megint nyomatod a baromságaidat, dánok, németek, osztrákok stb.. csak itt nem süt a nap és szél sincs. A napkollektort nem azért irtam bele mert nem tudom mi az hanem mert szemléletváltásról pofáztam csak neked nulla agyad van megérteni ezeket mert beragadt az atomenergia az agyadba a zsinórárammal együtt. Egy kertes kecóra 15 négyzetméter napelem és egy nap 2600 kwh termelsz / nap és ezt nem én mondom hanem David MacKay ne mond már nekem, hogy nem elég egy átlagos magyar háztartásnak. Agyfaszt kapok ahogy te mondanád. Itt mondják a szélerőművet azt mondják 3 méter / s szél alatt nem éri meg, megnézed Magyarország széltérképét az átlagos szélsebesség 5,5 méter / s 70 méteres magasságban. Ezt amúgy Turányi Tamás állítja ebben az előadásban https://www.youtube.com/watch?v=adW6tfPNK-c&t=3743s

Ja csak az atomenergiát nem lehet skálázni az nyomatja folyamatosan. Akkor nem kell annyi atom, vagytok itt elegen mérnökök tervezzétek meg akár kooperáljatok a többi országgal lehetőség szerint EU-s országokkal , ja csak abban ugye Orbán apánknak nem lenne akkorra biznisz.

Etesd a baromságaiddal a haverjaidat de ne akard már az embereknek bemagyarázni, hogy nem lehet másképp csinálni mint eddig. Pofátlan hazugság és torzítás.
    Utoljára szerkesztette: dyra, 2017.10.24. 06:30:13