HyBrIDNyLA#144
Volt szerencsém megkérdezni Prof. Dr. P. Gy.-t a (BME és az NKE tanárát) a témát illetően, egy egyetemi előadás alklamával és sajnos azt kell mondanom molnibalage83-nak van igaza. Mindenkit tisztelek aki itt fórumozik, de kiváncsi vagyok hány villamos-, vagy gépészmérnök, esetleg energetikus szól itt hozzá, aki esetleg tényleg energiaelosztásban, vagy energiatermelésben dolgozik. Lehet érvelni, én, gipsz jakab vagyok, itt dolgozok, itt végeztem, ekkor és -esetleg- ilyen tudományos fokozattal rendelkezem, vagy -legalább- doktorandusz hallgató vagyok és 2 év múlva végzek. Ha lenne itt ilyen, szerintem nem olvasnék ennyi sületlenséget.
Idézem szavait a tanár Úrnak: "Magyarországnak olyan energiatermelést kell választania, amelynek nagy az energiasűrűsége", majd röviden kifejtette a folyamatos rendelkezésreállás fontosságát. Ismét lehet vagdalkozni napenergiával, meg széllel, biomasszával, ez az egy mondat az alapja az egésznek és az utána lévő megjegyzés- ami egy valódi szakértőtől származik.
Ja, mielőtt itt nekiesne valaki, h a fickó Fideszes, pont Ő lett felkérve Magyarországról, h Csernobilba menjen ki és segítsen be az ottani károk felszámolásában, ugyanis akkora koponya. Tehát tökéletesen tudja milyen veszélyes is tud lenni az atomenergia, mégis az az álláspontja, h Magyarország számára jelenleg nem létezik más hatásos alternatíva. Igazán ne haragudjon meg senki, de -látatlanban megmondom- h, itt ezzel az emberrel senki nem veszi fel a versenyt ezen a fórumon. Egyébként értelmes írásokat egyedül molnibalage83-tól olvastam, amely valami tudományos jelleget képvisel és bizonyításokon, nem vagdalkozásokon, meg politikai ideológiákon alapul.