• Kara kán
    Nézd, én ennyire nem értek ezekhez a sutterekhez csak azt tudom, hogy a kb. 15 évvel ezelőtt birtokolt LCD képernyőm sem volt rosszabb a mostani LED-LCD-nél. Ez amúgy egy 22,6"-os aoc, amit egy 21"-os helyett küldött a gyártó (nem volt raktáron csere), mert azt visszaküldtem azzal, hogy villog. Bevizsgálták, és azt írták, hogy náluk nem villog. Amikor megkaptam az újat, az is szemmel láthatóan villogott, hullámzott. Rájöttem, hogy a notebookom – amelyre rá volt kötve – tápegysége miatt csinálta.
    Most nincs ilyen szemmel látható villódzás, de attól még egy idő után fárad a szemem, amely egyébként a TV-től is fárad, szárad. (Occumill és Gabriel szemcseppet használok, naponta 3-4-szer is, ezekkel elviselhető az élet. Mindkettő gyógynövényes, kibontás után egy hónapig is használható.)

El kellene oda jutni, hogy olyan legyen a kijelző, mint a színes e-papír, teljesen stabil képpel (persze meg kellene oldani a gyors képfrissítést is). Valószínűleg a nanotechnológia lesz ennél az eszköznél is a megváltás.