• Sequoyah
    Annak idejen, amikor meg csak kezdtem erdeklodni az univerzum fizikaja utan, nekem is megtetszettek ezek az elmeletek, mert messzirol nezve mintha kerek egesz lenne.
    De kritikus gondolkozasu reven mindig megprobalom megkeresni az elmeletek gyenge pontjait, es hat eleg gyorsan eleg sokat talaltam benne. Nem csak hogy gyenge pontok, de egyenesen onellentmondasok, amik kvazi cafoljak is az egeszet. Persze hivo embernek, mint Astrojan, konnyu ezt letagadni, es inkabb hallgatni ezen problemakrol, mintha nem is leteznenek, es ragaszkodni hozza barmi aron. De egy kritikus, gondolkozo, minden szembejovo feligazsagot nem azonnal elhiszo ember szamara, amikor latszik hogy ennyi problema van, al kell kezdeni gondolkozni, hogy lehet o maga teved.
    A nagyobb baj nem is az hogy az elmelete rossz lenne, hanem hogy magat a mainstream fizikat sem erti, amit cafolni probal, es igy rendszeresen lyukra fut, es olyanokat tadat amit soha senki nem is allitott:) Pedig erteni akkor is meg kene a fizikat, ha nem ert egyet vele...

Persze amikor mindezt o tovabbviszi, es osszeeskuves-elmeletkent kezdi el kezelni, komolyan gondolva hogy az egesz vilag csakis azon dolgozik, hogy az o kis sajat "igazsagat" elhalgattassa, ott mar nem csak tudasbeli, hanem komoly pszichologiai problemak lehetnek. Talan kisebbsegi komplexus, es a "nagy titok" egyeduli tudojakent fontosnak erezheti magat.