• SODRAAS
    "Azzal indítottál, hogy a sötét anyag, és sötét energia a modellekből jön ki, nem a mérésekből ezzel szemben a tény az, hogy az akkori modellek nem tudtak mit kezdeni a mérési eredményekkel - ezért is nevezték el sötétnek. Aztán kértél tőlem oldalt, hogy hol tudsz normálisan tájékozódni a tudományról. Adtam linket - végig a témáról beszéltem."
    Igen, ha jol emlekszem tobbszor is elismertem tudatlansagom es tevedesem. Az ajanlott linkeket megkoszontem es hasznalom is. Tehat ajanlottal par linket es kineveztel trollnak, aztan csak folyamatosan fikaztal, arra meg mit reagaljak a temaval kapcsolatban? De ott is hibaztam, hogy elkezdtek ezekre reagalni. Ja meg most nezem, hogy burkoltan anyaztal is :O hat azt talan nem kellett volna, en nem ismertem ezt a forum szabalyt miszerint Troll vagy=Anyad!

Elnezest mindenert, tenyleg nem akartalak megbantani, tobbet nem fordul elo, bar szandekosan eddig sem akartam.

"Tegyük fel, hogy azt mondom nem vagyok teljesen biztos, akkor mi van?"
    Akkor az van, hogy vegre sikerult megertened a feltetelezesem. Ennyi volt csak a celom. Nem allitottam, hogy a naprendszeren kivul bizonyos dolgok mashogy vannak es nem ragaszkodom hozza foggal korommel (mivel semmivel nem tudom bizonyitani es szerintem mas sem tudja, mig ki nem jutunk a csillagkozi terbe), csak felvetettem, hogy nem lehet kizarni. Majd, ha esetleg bebizonyosodik, hogy tenyleg igy van, na majd akkor lesznek kovetkezmenyei, mivel az uj infok fenyeben sok mindent ujra kell majd szamolni az Univerzummal kapcsolatban.