• Irasidus
    Azzal indítottál, hogy a sötét anyag, és sötét energia a modellekből jön ki, nem a mérésekből ezzel szemben a tény az, hogy az akkori modellek nem tudtak mit kezdeni a mérési eredményekkel - ezért is nevezték el sötétnek. Aztán kértél tőlem oldalt, hogy hol tudsz normálisan tájékozódni a tudományról. Adtam linket - végig a témáról beszéltem. Azóta csak személyeskedsz és a témához hozzá sem szólsz. Tudod, a trollkodással alaptanul vádolni a másikat, burkolt anyázás, semmi több, ileltve van némi óvódás bája annak, hogy visszamondod nekem, hogy nem is; mert én vagyok a troll! Minden, amit írsz kijelentések halmaza, mindenféle magyarázat nélkül, utána engem vádolsz ezzel. No, egyetlen kérdésed maradt megválaszolatlanul? Jaj várjál, akkor most orvosoljuk, ezt a az értelmes kérdés.

"Tevedsz kedves baratom, amit en csinalok azt nezopont valtasnak hivjak, tudod, hogy mas szemszogbol is hajlando vagyok vizsgalodni, mert ugy lehet igazan objektiv megallapitasokat tenni, viszont te latszolag keptelen vagy erre. Gondold mar el kerlek, hogy ket galaxis kozti terben csucsulsz, teljesen biztos vagy benne, hogy minden olyan, mintha mondjuk a Fold meg a Hold kozott ucsorognel?"

Először is nem vagyok a barátod, ez egy tipikus fölényeskedő indítása egy levélnek. Utána más fogalommal illeted azt, hogy te tulajdonképpen relativizálsz; attól még, hogy más a nézőpontod relativizálsz. Eddig értékelhető amit állítasz, utána személyeskedsz, és a végén megint relativizálsz. A tudomány nem filozofálgat, azaz nem csupán csak elgondol. Tegyük fel, hogy azt mondom nem vagyok teljesen biztos, akkor mi van? Lehet ezzel kezdeni valamit, hogy tegyük fel, aztán mi lesz? Sehova nem vezet, ezért hívják relativizálásnak. Alaptalan feltételezés. Ennyi a válaszom, a többi megint személyeskedés, mint a leveled is. Nem mellesleg az összes érvelési hibát elköveted amit el lehet... Ez nem kulturált vita a részedről.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.11.06. 17:23:11