gforce9#331
Tök értelmes kérdést tett fel. A nyomás az egy jól definiált fogalom a fizikában. Az hogy Astrojan feltételez valamit, ami olyasmi mint a nyomás csak épp nem úgy működik..... mert minden atomot nyom tricsillió newton erővel.... köszi. Nesze semmi fogd meg jól. Molekulák esetében mit nyom és hogy? Az elekrtonokat is külön nyomja? Mert ő az atomot elemi egységgé teszi a gravitonszelében. Ha elemi egység az atom, akkor mit is csinál vele egy ekkora nyomás? Ha nem elemi egység, akkor a nem gömbszimmetrikus tóruszaival mit is csinál a nyomás? Azért nem tudja személéltetni, mert önellentmondó baromság. A gömbhéjas kérdésben (amit korábban feltettem) is önellentmondó az egész. Az, hogy valaki nem csüng érdeklődően orbitális baromságokon és nehézfejű az két különböző dolog. Én türelmesen végighallgattam a magyarázatot az áltrelről van vagy 20 óra, mert logikusan felépített, nem önellentmondó, Astrojan baromságait meg hiába akarja szemléltetni, nem fog menni, főleg azért nem mert azon kívül, hogy ő kijelenti hogy van gravitonszél meg tórusz meg töltött foton és egyéb orbitális baromságok sem kísérlettel sem megfigyelési eredményekkel, sem semmi egyébbel nem tudja alátámasztani. Pontosan akkora a hitelessége, mint a Gumimacik című mesének. Bár, ha belegondolok nem, mert gumiacik léteznek.