• Irasidus
    Sodraas írt nekem, egy semmitmondó üzenetet. Érdemes elolvasni. Nem igazán érti ami írtam neki, viszont úgy látszik a személyem jobban érdekli, mint a téma. Megtisztelő, de nem tartok igényt rá.

Szia!

EZt most csak neked, mert nem akarom tobbieket untatni ezzel, meg offolni a temat:

"Mire figyeljelek, ha ez az első fórumos társalgásod? Rád, aki először írsz, vagy arra, hogy tartalom, és magyarázat nélküli kijelentéseket teszel rám?"
    Ne ram figyelj, hanem arra, amit mondok! :)

Azert nem fuztem magyarazatot a rolad tett megallapitasomra, mert feltetelezem te ugyis ismered magad, a tobbieknek meg megvan a sajat velemenyuk rolad es en nem akarok senkit meggyozni semmirol.

" A témához, meg hozzá sem szagolsz, mert ha leírom, hol hibádzik a hatalmas tudásod, akkor rólam kezdesz el beszélni."
    Senki nem mondta, hogy hatalmas a tudasom, sot vegig azt hangoztattam, hogy abszolut laikus vagyok. Egyelore nem vettem eszre hol irtad le a hibaimat, pedig pont azokra varok, de nem toled, mert sajnos nekem meg mindig ugy tunik, hogy nem erted mirol beszelek.

"A túlzott magabiztosság jele, és nem az értelmes kommunikációé a sok smiley használata, szintén trollok eszköztára, hogy a másikat kinevessék."
    Lehet, hogy te tulzott magabiztossagodban hasznalod a smiley-t vagy azert, hogy masokat kirohogj, ram egyik sem jellemzo, en inkabb azert hasznalom, hogy senki ne vegye veresen komolyan a megallapitasaimat, meg ne legyen belole sertodes, meg harag.

"Aztán, tipikus trójai faló kommunikáció, hogy látszólag kedves vagy, de ha valaki nem ért veled egyet, akkor a személyét támadod. Valószínűleg, neked ugyanolyan agymenésed van a témáról, mint kedvenc trollunknak Astrojánnak, csak ilyen mézes-mázosan kezded."
    Nem akarok kedvesnek latszani, alapbol kedves akarok lenni mindenkihez, meg hozzad is ;) Persze hogy vannak agymeneseim, de meg mennyi :D viszont nem akarom oket terjeszteni meg akkor sem, ha olyan biztos lennek bennuk mint Astrojan a sajatjaban.
    Csak gondolokodok dolgokon, aztan most eloszor gondoltam kikerem masok velemenyet is, hatha meg tudnak cafolni, vagy persze meg jobb lenne, ha csak annyit is kapnek, hogy nem teljes baromsag, akar lehet is benne valami. Mindket opciot orommel fogadom. Eppen azert egy ilyen forumon vetem fele, mert baratok, csaladtagok, ismerosok sosem fognak ilyen oszinte valaszokat produkalni.

"A Balatonos és egyéb példádból, az látszik, hogy relativizálsz. A relativizmus az emberi megismerés viszonylagoságát, feltételességét és szubjektivitását hangoztató filozófiai ideológia. Mindent meg lehet kérdőjelezni, a klasszikus ezer éves relativista példa, hogy vajon holnap is fel kell a nap? Csak azért, mert eddig felkelt, nem biztos, hogy holnap is fel fog kellni. Ennek nincs értelme, és sehova sem vezető kételkedés, hiszen választ nem kaphatsz semmire, fejlődni nem lehet tőle, viszont komoly paranoiához vezet. Szóval, nyugodtan kételkedj alaptalanul a dolgokban, addig meg mint látod, a tudomány halad előre a világ megismerésében."
    Tevedsz kedves baratom, amit en csinalok azt nezopont valtasnak hivjak, tudod, hogy mas szemszogbol is hajlando vagyok vizsgalodni, mert ugy lehet igazan objektiv megallapitasokat tenni, viszont te latszolag keptelen vagy erre. Gondold mar el kerlek, hogy ket galaxis kozti terben csucsulsz, teljesen biztos vagy benne, hogy minden olyan, mintha mondjuk a Fold meg a Hold kozott ucsorognel?

Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.11.05. 05:52:03