SODRAAS#296
"amit Te feszegetsz, tehát értelemszerűen az Univerzum más helyein más "törvények uralkodnak" az nem várható de elképzelhető." Igen pont ezt mondom en is, hogy annak ellenere, hogy semmi nem utal ra meg nem zarhatjuk ki biztosan, es addig felesleges szamolgatni az egesz univerzum mereteit meg tomeget, vagy, ha megis, akkor azt azert tegyuk hozza, hogy, ha az egesz univerzumre ervenyesek ezek a korulmenyek, akkor ekkora kiterjedesu meg akkora tomegu, meg tagul raadasul gyorsulva...
"Azért említettem a múltkor, hogy más Univerzumokban viszont gyökeresen más lehet a helyzet az ottani Univerzum fejlődési állapotától függően, ami nekünk teljesen szokatlan tulajdonságokat mutathat. Viszont az Univerzumok egészében hasonló fejlődési utakat járnak be ezért az anyagra vonatkozó törvényszerűségek mindenhol hasonlóak lehetnek.
Tehát nem állíthatunk olyat, hogy például máshol a gravitáció fordítva működik vagy máshol a pékek hűtőszekrényben sütik a kenyeret., úgy értem hűtéssel."
Azert a vilagegyetem meretet tekintve ebben sem lennek egeszen biztos, foleg, ha meg ezzel a multiverzum elmelettel is szamolunk, szoval az esely barmi elkepzelheto vagy elkepzelhetetlen dologra megvan, sot az ellenkezojere is :)