• Irasidus
    "Nem két beszélgetésből, hanem, mint írtam már évek óta figyelek te viszont ezek szerint nem figyelsz :)" ... Első fórumos társalgásom és akaratomon kívül egyből troll lettem :D ez sem állt szándékomban!"

Mire figyeljelek, ha ez az első fórumos társalgásod? Rád, aki először írsz, vagy arra, hogy tartalom, és magyarázat nélküli kijelentéseket teszel rám? Nekem nincs logikám, ugye? A témához, meg hozzá sem szagolsz, mert ha leírom, hol hibádzik a hatalmas tudásod, akkor rólam kezdesz el beszélni. Ez az első jel, hogy troll vagy. A túlzott magabiztosság jele, és nem az értelmes kommunikációé a sok smiley használata, szintén trollok eszköztára, hogy a másikat kinevessék. Aztán, tipikus trójai faló kommunikáció, hogy látszólag kedves vagy, de ha valaki nem ért veled egyet, akkor a személyét támadod. Valószínűleg, neked ugyanolyan agymenésed van a témáról, mint kedvenc trollunknak Astrojánnak, csak ilyen mézes-mázosan kezded. Ennyit rólad, másoknak, hogy mindenki tisztában legyen vele, hogy ki vagy és mi célod, mert az nem a megértés, hanem az elborult hited terjesztése. Nem véletlen, hogy Keltát betaláltad, őt könnyű megvezetni. Az olyan emberekről, akik megvezetnek másokat, van egy elég markáns véleményem...

A Balatonos és egyéb példádból, az látszik, hogy relativizálsz. A relativizmus az emberi megismerés viszonylagoságát, feltételességét és szubjektivitását hangoztató filozófiai ideológia. Mindent meg lehet kérdőjelezni, a klasszikus ezer éves relativista példa, hogy vajon holnap is fel kell a nap? Csak azért, mert eddig felkelt, nem biztos, hogy holnap is fel fog kellni. Ennek nincs értelme, és sehova sem vezető kételkedés, hiszen választ nem kaphatsz semmire, fejlődni nem lehet tőle, viszont komoly paranoiához vezet. Szóval, nyugodtan kételkedj alaptalanul a dolgokban, addig meg mint látod, a tudomány halad előre a világ megismerésében.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.11.04. 07:05:49