SODRAAS#280
"Aha, tehát te két beszélgetéstől tudni véled, hogy én szubjektíven állok a tévéműsorokhoz, hogy a nagy lexikális tudásom van, és logikám nulla. Mindezt, nem tudom mire alapozod, mivel nem írtad le, viszont nem a témához tartozik, hanem személyeskedés, ugyanis ezzel semmit sem mondtál, csak engem próbálsz meg sértegetni. Ez mind a trollkodás jele, de van időm."
Nem két beszélgetésből, hanem, mint írtam már évek óta figyelek te viszont ezek szerint nem figyelsz :)
Nem is fogom leírni, mert semmi köze a témához. Nem szokásom sértegetni, elnézést, ha ,mégis sikerült!
Első fórumos társalgásom és akaratomon kívül egyből troll lettem :D ez sem állt szándékomban!
De ne offoljuk szét a témát. Van itt valaki, aki elképzelhetőnek tartja a felvetést, miszerint a csillagrendszerek és a galaxisok közti térben esetleges máshogy történnek bizonyos dolgok, mint, ahogy innen látjuk? Pl bolygók, csillagok, galaxisok, fény sebessége. Vagy, hogy lehet olyan közeg a naprendszerünkben, amiről még nem tudunk, és torzíthatja a méréseinket?