gforce9#272
"1. a modell magyarázatot ad a tömeg tulajdonság kialakulására (nem higgs)"
Kár hogy a Higgs részecskét megtalálták Higgs elméletét és a standard modellt megerősítvén, a te elméletedet meg nem.
"2. a spin tulajdonság eredetére (tórusz keringő)"
Kár hogy erre matek épül, ami megjósol részecskefizikai jelenségeket, amik stimmelnek. Ja a spin nem forgást vagy keringést jelent a részecskefizikában. De semmi baj, nme lepődik meg senki, hogy azt sem tudod mit is akarsz magyarázni vagy cáfolni.
"3. a lézerfény kialakulásának okára (töltött foton)"
A lézert marharég gyakorlatban is használják, jól ismert jelenség tökéletesen számolható és nem kell hozzá tölteni a fotont semmivel.
"4. a gravitáció kialakulásának okára és működésére (gravitonpárok, graviton szél))"
Kár hogy erre semmiféle mérési bizonyítékod nincs az áltrel érvényességét pedig 100 év alatt csak megerősíteni sikerült.
"5. magyarázatot ad miért nem zuhan bele az elektronhéj az atommagba (magelektronok)"
Erre a kvantumfizika is válaszol, ha jól dereng van a Pauli elv meg még egy két apróság. Bár lehet tévedek.
"6. magyarázatot ad miért nem annihilálódik a proton az elektronnal (pedig antianyag párok!)"
Kár hogy az antianyagot Dirac jósolta meg. A pozitront, ha jól dereng a 30-as években meg is találták, azóta tricsilliószor bizonyították, sőt komplett anti atomot is állítottak már elő, antihidrogént.
"7. magyarázatot ad az Ősrobbanás anyagának eredetére (ciklikus Univerzum)"
A matematikából sehogy sem jön ki ilyen. Lényegében ezzel a ponttal azt mondod: "Én tudom, mi van az északi sarknál északabbra!" .....igen ennyire szánalmas.......
"8. magyarázatot ad miért létezik stabil anyag (tórusz, kétféle frekvenciánál)"
Köszönjük szépen ismerjük a stabil anyagokat, ismerjük a nem stabil anyagokat és ismerjük a kettő különbözőségének okait is.... olyan 80 éve és azóta pontosítjuk. Nem kell máshogy magyarázni azt, amire van magyarázat és köszöni szépen jól működik.
"9. magyarázatot ad ööö, tulajdonképpen mindenre (csak vicceltem)"
Sajnos viccnek is rossz.
"10. na jó, az emberi hülyeségre nem ad magyarázatot (sajnos ezzel nem vicceltem)"
Nézz tükörbe sokat, lehet rájössz... ha másra nem is.