• gforce9
    "Áááá, nem tényleg nem véded a rákrudazókat. Csak a KSH és GKI adatokról ezt írod: "a dohányzásellenes boszorkányüldözők pártja a torz statisztikával alátámasztott maszlagot". Ez tényleg nem védés."

Ha valaki rámutat, hogy a statisztika szar és torz attól még nem nem a dohányzás melletti kiállás, de semmi baj, értelmezd úgy ahogy az elvakult világod kívánja tőle.

Én számoltam. Megmutattam, hogy a cikkeid által hozott adatok fulltorzak, nagyonóvatos becsléssel is.

Számolj te is ha már felhoztad. Ha érvelni akarsz érvelj. Helyetted is számoljak én?

Vesd össze az összköltséget azzal, hogy hány dohányosnak van ilyen gondja, megsúgom, közel sem annyinak mint ahány dohányos van.

És igen, propaganda. A statisztikából azt hoznak ki amit akarnak. Csak egy példa pl nem veszik figyelembe egyátalán azt, hogy sokkal kevesebb nyugdíjat kell fizetni !évekről van szó! de azt figyelembe veszik, hogy életében 3-al többször megy dokihoz. Köszi szépen. Az ilyen statisztikák és cikkek torzak, akármit és akárki is magyaráz bele.

Ne propagandával, hanem számokkal. Tök felesleges olyan cikkeket linkelni ami a kb 30 éve folyó dohányzáselleni propagandát támogatandó. Attól hogy 30 éve ezt mantrázzák és bevette sokmindenki - te is, mindenféle utánaszámolás nélkül - , még nem lesz igaz.