• yamato41
    #1
    A hír további része lemaradt. Pótolom.
    A jövőben minden kereskedelni alapú termék felhasználásának beszüntetését szeretnék elérni, így 2030-as határidővel szeretnék az jelenlegi robbanómotorokat nyílt forráskódú motorokra cserélni, valamint előírják, hogy minden biztonsági kódot, pin-kódot, passwordot is szeretnének nyílttá tenni. A kabinet szóvivője hozzátette, hogy a nyílt forráskód alkalmazása az autóiparban a belsőégésű motorok kevezetésével a környezeti terhelést jelentősen csökkenti, az összes biztonsági kód nyilvánosságra hozásával pedig a gazdasági bűnözés abszolút nullává redukálását fogják elérni, így teljes mértékben megszűnhet a például a bankkártyaadatok lopása, hiszen ez eleve feleslegessé válik, mivel minddenki ismerni fogja a másik ember pin-kódját, így nem kell feltörni a kódot, ha pénzt akar levenni a szomszéd bankszámlájáról.
    Hueyeh Vagiogkh, a schleswig-holsteini adatvédelmi biztos által felügyelt nem létező bizottságok bizottságának bizottsági biztosának szóvivői kabineti bizottságának bizottsági biztosa leszögezte, hogy a kereskedelmi alapú termékek visszaszorítása és a nyílt forráskód bevezetése, a közösségalapú fejlesztések használata társadalmi hasznossága is jelentős, mivel a malabari fronton az óceániaiak ellen harcoló katonáink számára azt jelenti, hogy az óceániaiak nyíltan hozzáférhetnek a katonai adatainkhoz is innentől fogva már ki sem kell menniük a frontra harcolni, az óceániaiak már frontra érkezésül előtt, nyugodt körülmények között le tudják őket bombázni. Ezzel a barátságos lépéssel Eurázsia jelentős lépést tesz a világbéke világméretű világmegváltási projektje irányában és az esélyegyenlőség, szolidaritás irányába. Hozzátette, hogy ezáltal végre a társadalmi nemek különbségének is végérvényesen véget tudunk vetni, mert ha az óceániaiak Eurázsia teljes lakosságát lemészárolják, végre megszűnhet a társadalmi nemek fasiszta különbsége is.
    Végül a adatvédelmi biztos által felügyelt nem létező bizottságok bizottságának bizottsági biztosának szóvivői kabineti bizottságának bizottsági biztosa felvázolta, hogy az utóbbi cél minél gyorsabb elérése érdekében megvizsgálják Eurázsia teljes lakosságának azonnali és teljes önmegsemmisítésére vonatkozó tervet is. Minden esetre ezen az úton a bizottság elindult, csak a végeredmény elérésének céldátuma lehet kérdéses. A céldátum jelenleg 2100, de ez a vizsgálat jelenlegi állása alapján ezt 2084-re tűnik célszerűnek előrehozni.
    (Ehh, a barmok ezek úgy, ahogy vannak.)