Nioh
-
Mint mondtam a hiányát szubjektíven hiányolni, ezt megértem én is, sokszor írtam, hanem az a probléma, mikor ezt felhasználnják a játék érdemének a rombolására, mert ez szubjektív, az hogy valaki egy ilyen stílusú játékban, egy nem idevaló eszközt sirat meg, a sok értékelésben van a probléma, nem az hogy a fórumban 3-an szeretnének egérrel játszani....hanem hogy ennek milyen hatása van egy kiváló játékra a neten....
És tekintve hogy összetehetnék a kezüket, hogy nem kell venni ehhez ps-t, MEGKAPTÁK a lehetőséget, amivel nem kötelező élni, akkor mindig van ok a warez-ra, meg a játék és vagy kiadók melójának a semmibevételére, vagy megcsúfolására, nehéz megérteni, egy játék a Ni-oH, amihez egy odaillő eszköz van, egy eszköz, ami elérhető minden platformra, ezt nem tudomásul venni és nem használni, egyéni probléma, nem a kiadó meg a játék tehet róla...
Ugyanez fordítva, ha jönne konzolra, egy fps és létezne rendes support a bill+egérre, de kontrollerre nem, akkor nem fogom a játékot minősíteni, hanem megveszem az eszközt vagy nem....
Minden ilyen.
Táncszőnyeg, vr, girát, puska, kamerák, minden....
Képzeljétek el, konzolra vannak játékok, kinect, ps camera, vr, ami konzolra jelenik meg, és NINCS KONTROLLER TÁMOGATÁS.
Azt a kutya meg a 8-át....ki hinné. :P