• Skylake
    #24
    Okés, a HK nagy szar. Lejárt lemez. Unalmas és banális. Tökre értem, de azért én javasolnám neked, hogy erről önmagad bizonyosodj meg. Az a legbiztosabb. Viszonylag kicsi anyagi erőforrással lakásod egyik helységét biztosan képes leszel letömíteni a funkcióra. Nem szükséges olyan technológiai precizitás, mint mondjuk egy e célra épített helység esetében. Miután elvégezted a helység előkészítését, nekiállhatsz valamilyen klassz anyag készítésének: lehet a klasszikus Zyklon-B, de esetleg gyárthatsz finom mustárt is. Ha ez kész, nincs más hátra, mint kipróbálni, hogy mennyire nagy szar a HK: tehát besétálsz a helységbe, magadra zárod, ügyelve, hogy a tömítettség tökéletes legyen, kinyitod az anyagot, és mélyeket lélegzel. Teljesen biztosra veszem, hogy maradéktalanul át fogod élni a HK élményét, legalábbis a kulcsélményt, ha lehet ezt mondani. Egy önakasztás nem annyira buli.

    Természetesen a HK után rengeteg népirtás történt. A HK-t szerintem az teszi speciálissá, hogy akkora nagy koncentrációban, annyira mérhetetlenül iparosított technológiával végzett népirtás volt, hogy egyfajta szélsőséget, pólust képvisel a népirtások úgymond skáláján, e két attribútum tekintetében.

    „A fosbukot pont ezert az elkenyeztetett, konzumidiota lelkinyomorekok miatt kene betiltani , akik 3 percenkent bejelentik hogy ongyilkosok lesznek, ha valaki nem lajkolja a reggeli szarukat. A fosbuk ezeket a lelkinyomorekokat elteti, biztatja, erositi ezt agyatlan kenyszerbeteg letezest rombolva ezzel a normalis vilagot.” A Facebook csak nyilvánvalóbbá teszi azokat a tendenciákat, amelyek eddig is megvoltak ugyanúgy. Mondjuk ez azért gáz, de aki zakkant, előbb-utóbb úgy is előre lép zakkantságának pályáján. Elég ehhez maga net is, onnan söprődik össze a szemét, a Facebook-ra, ami koncentrálja, és érdeklődés és ízlés szerint, személyre szabottan újraosztja. Tehát a netet is be kéne tiltani. A Facebook, mint rendszer nagyon rugalmas, lehet pőre kommunikációra használni, és lehet egészen narcisztikus kórképig belemerülni. Nem kényszerít senkit sem az utóbbira, bár könnyebbé teszi az utat oda. De ez megy a Facebook nélkül is – mindig is ment. Akikről írtál az az szegmens, aki FB nélkül is ide-oda rángatná a pszichózisa.