• nkmedve
    #17
    És te mit nyernél vele, ha mondjuk korlátlanul használnád az n betűs szót, mivel lenne az neked jobb? Elárulom semmivel, ugyanakkor egy halom embernek ártanál vele azzal, hogy újra legitimizálnád az elnyomásukat. Hasonló a helyzet a holokauszttal is (ráadaásul ott még egy halom konteós is rontja a helyzetet).
    A szólásszabadság arra jó, hogy harcolhass a saját jogaidért, nem pedig arra, hogy másokat megalázhass és kirekeszthess (bár nagyon sokan ebben a tévhitben tengődnek mostanában, és aztán meglepődnek ha nácinak vannak titulálva).


    Akik pedig lennebb örömkönnyeket hullattak az FB betiltásáért, mert hogy az valami rák lenne a társadalom testén, azoknak csak annyit mondanék, hogy a rák maga a társadalom, az FB csak felszínre hozta az eddig rejtett romlottságot. Szóval be lehet tiltani sok mindent, de attól még semmi nem oldódik meg. Lehet normálisan is használni az FB-t, teljes mértékben az emberektől függ mit csinálnak vele, persze aki erre nem képes, az csak köpködni tud és betiltásért óbégatni.
    Szerintem következőben tiltsunk már be minden éles tárgyat, hiszen olyan könnyen ki lehet valakit belezni egy méretes konyhakéssel, sőt talán még a hőn szeretett Putyin portrékat és orosz zászlókat is szét lehet vele kaszabolni. :)
    Utoljára szerkesztette: nkmedve, 2017.09.27. 14:51:32